Spridda tankar

det var intressant att få lite repsons på det här projektet, och frågan hänger väl där egentligen: Ja, men vad är detta för något? Än så länge är det ju inte mer än en tanke och ett samarbete mellan två personer. Och jag tänker också att själva poängen är att det är fortsatt öppet exakt i vilka former vi kommer att arbeta i, och i vilka uttryck vårt arbete kommer att ta. Det känns också lockande att dra in författarkollektivet i arbetet med dessa tankar – om någon där ute t.ex. har förslag på frågor som ni vill att vi borde diskutera under de samtal som vi har annonserat, hör av er, det kan hända att det är något som vi inte själva har tänkt på. En idé är ju att [SKRIFT] ska arbeta med ett kunskapsinsamlande runt litteraturområdet Och sedan finns det förstås en del av mig som misstänker att det här är något jag mest gett mig in på för att hålla mig från att skriva... Författarens hjärna är ibland författarens egna värsta fiende.